ESO-Network
ESO-Skillfactory ESO-Database ESO-Raidplanner Garian Metatron

ArrowCommunity Screenshots

ArrowSiyah Sancak

Ebonheart Pact

EU Megaserver Siyah Sancak

Guild master: No guild master found in ESO-Database
Guild trader: None hired
Founded 08/10/2014
297 Characters
On this page you can see the recruitment information of the guild. These information are exported straight from the game.

Recruitment information Recruitment information

  • Primary Fokus: Social
  • Play Style: Casual
  • Secondary Fokus: Roleplaying
  • Language: Other
  • Min. Champion Points: 0
  • Core Hours: Not Specified
  • Roles: DDHealTank

Siyah Sancak Sosyal Guildi Katılmak için buradan başvurduktan sonra discordumuza katılabilirsiniz: *********discord.gg/n9qH6PUV3r
Profesyonelliği değil dostluğu ön planda tutan loncamız 2014 yılında kurulmuş olup, Elder Scrolls Online'ın ilk Türk loncasıdır. Kurulduğu günden beri tüm Türk oyunculara aralıksız hizmet etmektedir. Saygılı, kaliteli ve düzgün insanlara kapımız her daim açıktır.

Loncamız içerisinde sevgi ve saygının hâkim olduğunu belirtmek isteriz. Huzur ve saygı ortamını korumak, lonca içerisinde önceliktir. İnsana insan olduğu için gösterilmesi gereken saygı ve bireysel farklılıklara karşı anlayış öncelikli kuralımızdır. Siyaset ve fanatizm istemiyoruz. Tek koşulumuz bu güzel vatana, insanlarına, Ay-Yıldızlı bayrağına ve değerlerine sadakat. Burası, insanların sanal ortamda eğlenmek amacıyla katıldıkları bir oyun dünyası. Birlikte bir şeyler başarmanın zevkini yasamaktan fazlası değil. Bunun bilincinde olunması gerektiğine inanıyoruz. Küfür, dedikodu gibi bizlere hiç yakıştırmadığımız davranış ve sözler yasaktır. Bir başka lonca için ya da bir başka oyuncu için konuşmak istiyorsanız, yeriniz burası değil. Kişisel çekişme ve aşırıya kaçan rekabet istemiyoruz. Bizler bir arada yapabildiğimiz her şeyi birlikte başarmak üzerine yoğunlaştık. Aksi davranışlar hoş karşılanmayacaktır. Sözün özü, sevgi ve saygı çerçevesinde birlikte ilerlemek isteyen oyuncuları loncamıza katılmaya davet ediyoruz.

Siyah Sancak Yönetimi