ESO-Network
ESO-Skillfactory ESO-Database ESO-Raidplanner Garian Metatron

ArrowCommunity Screenshots

ArrowHanedan

Daggerfall Covenant

EU Megaserver Hanedan

Guild master: No guild master found in ESO-Database
Guild trader: None hired
Founded 09/18/2014
113 Characters
On this page you can see the recruitment information of the guild. These information are exported straight from the game.

Recruitment information Recruitment information

  • Primary Fokus: Group PvE
  • Play Style: Balanced
  • Secondary Fokus: Social
  • Language: Other
  • Min. Champion Points: 0
  • Core Hours: Not Specified
  • Roles: DDHealTank

Dünyanın en güzel guildi Hanedan, 10 yaşında! Yetiştiriyor, eğleniyor ve yarışıyoruz!
Hanedan'ı bana özetler misin? Oyuncu yetiştiren, eğlenceli ve seviyeli bir sosyal ortamı olan, end-game'de ise yarışmacı bir guild burası; dünyanın en güzel guildi!

Peki katılım için önşartınız var mı? Oyun ailemize katıldığında, topluluk kurallarımızı kabul etmiş olursun. Detaylar discordumuzda da mevcut. Ama kısaca senden istediklerimiz: Saygı, en önemli detay! Diğer oyunculara, insana, kurallara, değerlere ve yasalara saygı. Buraya kibir, siyaset, dedikodu, galiz küfür, ayrımcılık, ırkçılık, gereksiz tartışmalar ve hizipçilik (Topluluk içinde gruplaşma) getirmemelisin! Temiz bir lisan tercih etmeli, uyum sağlamalısın.

Yeni bir oyuncuysam ve çekincelerim varsa? Burada endişelenmen gereksiz. Biz oyuncu yetiştiren kültürü bu oyuna yıllar öncesinden yerleştiren bir guildiz. Yardım alacaksın ve destek göreceksin. Ancak burada senden iki beklentimiz var: Yardım aldığın gibi; geliştikçe yeni gelenlere de yardım etmelisin. Ve aldığın desteği suistimal etmemeli, oyuncular müsait olmadığında da onları zorlamamalısın.

End-game ve Progress konusu? Sosyal yönümüz güçlü olduğu kadar da yarışmacıyız. Oyunun zirve noktasında ne varsa, onun mücadelesine ve zorluğuna talibiz. Eğer sen de oyunun bu tarafında olmak istersen çalışmalı, gelişmeli, araştırıp öğrenerek uyum sağlamalısın. End-game oyuncusu olacaksan, topluluğa sadık olmalı, takımına ve liderlerine karşı sorumluluğun olacağını unutmamalısın.